Resultaten voor 60 minuten brandwerend gipsplaten plafond

 
60 minuten brandwerend gipsplaten plafond
Knauf lanceert verlaagd plafond Rf 60 Knauf Livios.
Dit verlaagd en bepleisterd plafond heeft een brandweerstand van 66 minuten en is conform de Europese norm EN 1364-2. Het brandwerend plafond heeft zijn efficiëntie bewezen in een brandtest die werd uitgevoerd door de Universiteit van Gent. Het plafond werd aan de onderzijde blootgesteld aan vuur en beoordeeld op de criteria: vlamdichtheid en thermische isolatie. De constructie bood voor deze criteria een brandweerstand van 66 minuten. Voor de brandtest werd het opgehangen plafond samengesteld uit ankerafhangers, een metalen draagconstructie, een ophangsysteem, Knauf Stucplaten van 2000 x 600 x 95, mm en een 25 mm dikke gipslaag van spuitgips Knauf MP 75. Tegen de bovenkant van deze platen en rondom het plafond werd minerale wol geplaatst van 60 mm dikte. Rf 60 is veelzijdig inzetbaar in omgevingen waar een verhoogde beveiliging van individuen en goederen nodig is, zoals in winkels, restaurants, administratieve gebouwen en publieke ruimten. Vind je dit artikel interessant? bookmark_border Bewaar artikel. Meer partnerberichten van Knauf. Een schuifdeur plaatsen in een wand van gipsplaten?
Ballonvlucht
Afwerking: Metalstudwanden Gipskartonplaten op metalen profielen Plaatsen van wanden en plafonds te Antwerpen.
De wanden zijn opgebouwd uit metalstud staanders en liggers, de liggers worden met pluggen vastgezet in de vloer en in het plafond. De staanders kunnen op hun plaats vastgeschroefd worden aan de liggers, óf vastgeknepen met een speciale metalstudtang, die er een gaatje in drukt en naar binnen drukt door beide gedeelten, zodat het aan elkaar vast zit. Ook kunnen er twee-gipsplaat lagen toegepast worden om de brandwerende eigenschappen van de wand te verbeteren van 30 min. naar 60 min.
vochtbestrijding
Brandwerende plafonds Fire Protection Systems.
Classificatienorm: EN 13501-2. Verlaagd plafond met enkele laag Stuc gipsplaat type P 10 mm en 15 mm MP 75, houten raamwerk, minerale wol facultatief. Plaaten: 1 x Knauf type P 10 mm Knauf MP 75 15 mm. Technisch advies: 2015-A-057. Classificatienorm: EN 13501-2. Classificatie EI 60.
hypothecair
Siniat.
Dit water regelt de temperatuur en zorgt ervoor dat uw bouwproject gemaakt van gipsplaten, langdurig bestand blijft tegen brand. De wanden en plafonds van Siniat zijn 30, 60, 90 en 120 minuten brandwerend. Hoe kan ik met gipsplaten voldoen aan Klasse L van de bouwvoorschriften?
hypothecaire lening vergelijken
Utopis Siniat B.V Plafondsystemen 30 minuten brandwerend plafond direct bevestigd tegen houten balklaag Standaard Gips.
Voor een REI 30 minuten brandwerend plafond inclusief de vloer-/plafondconstructie worden 2x125mm, Siniat Standaard gipskartonplaten type A toegepast, en daarna afgewerkt zodat de naden onzichtbaar zijn. Dit plafond is getoetst door Efectis: Rapport 2012-Efectis-R9103.168. Montage onder een vloer-/plafondconstructie. 1 NPP 60 plaatdragend profiel.
bmw lease zakelijk
SW Helpdesk Bouwregelgeving Brandwerende vloer plafond bij verbouw splitsen.
Naam: Jeroen datum: 13-10-2016 1535.: Gewoon uitgaan van 60 minuten voor vloeren en andere scheidingen en aanvullende voorzieningen zoals rookmelders. Niet op bezuinigen. Veiligheid staat voorop. Re: brandwerende vloer / plafond bij verbouw / splitsen. Naam: Meulendijks datum: 13-10-2016 2254.: bedankt voor de info. het is inderdaad verbouw. een appartement op de 1e verdieping van een 5 verdieping gebouw. goec ideeik: ga dubbelgips 12.5. en fermacel estrich vloer plaatsen. dit zou voldoende moeten zijn. Re: brandwerende vloer / plafond bij verbouw / splitsen. Naam: Leon datum: 14-10-2016 0822.: Dat zou voldoende moeten zijn. Is dat ook zo? Met alleen een brandwerend plafond ben je er waarschijnlijk niet. Ik neem aan dat je centraaldozen/lichtpunten in je plafond hebt? Is een lek. De bovenwoning zal aangesloten zijn op riool, gas, water, elektra, die leidingen lopen ook ergens langs. Dat moet allemaal brandwerend afgedicht worden. De woning onder zal wellicht een rookkanaal of ventilatieafvoer naar het dak hebben, zelfde verhaal. Houd ook rekening met de bevestiging van de gipsplaten, als het brandwerend moet zijn kan het best zo zijn dat er voorwaarden zijn aan de achterconstructie en/of de bevestigingsmiddelen, randafwerking etc.
PROMATECT-100 Promat België Belgique.
PROMATECT 100 platen kunnen op maat worden gesneden met een breekmes, worden verzaagd met gereedschap met hardstalen zaagtanden en bijgeschaafd met een gewone kantschaaf voor gipsplaten. Raadpleeg Hoofdstuk 0 van de laatste versie van het Promat Handboek beschikbaar op www.promat.be voor gedetailleerde montage en afwerkingsadviezen.
Gyproc plaatsen: Overzicht prijs per vierkante meter.
Zo kunnen gyproc platen gebruikt worden voor het realiseren van een scheidingswand, voorzetwand of vals plafond. Het type opdracht zal daarbij vanzelfsprekend ook een invloed hebben op het kostenplaatje. Opdracht Uitvoering Gemiddelde kostprijs per m. 55mm profielen, 50mm isolatie. 40 à 45. Dubbele scheidingswand 2 gyprocplaten. 55 à 60.
Brandwerende platen en eisen: hoe gaat u ermee om?
Dit noemen ze ook wel de weerstand tegen branddoorslag. Vaak aangeduid als WBD of WBDBO. Dit wordt vaak genoteerd als groter of gelijk aan 30 minuten en groter of gelijk aan 60 minuten brandwerend. Dit gegeven wordt opgenomen in vergunningstekeningen.
Gipsplaten gipsvezelplaten kopen bij HORNBACH.
Gipsplaten kopen bij HORNBACH. Wanneer je een grote verbouwing tegemoet gaat, kan je er bijna niet omheen, je hebt gipsplaten nodig. Of je nu een scheidingswand maakt, of de gipsplaten plafond gaat vervangen. Er is een grote kans dat je er een nieuwe gipsplaat op monteert.
Siniat B.V. Systeemselector Plafond systeem.
60 minuten brandwerend plafond direct bevestigd tegen houten balklaag Pregyfeu-A1. 60 minuten brandwerend plafond direct bevestigd tegen houten balklaag Type DF. 60 minuten brandwerend verlaagd plafond op dubbele NPP60 profielen Pregyfeu-A1. 60 minuten brandwerend verlaagd plafond op dubbele NPP60 profielen Type DF.
Scheidingswand met houten regelwerk.
Ze kenmerken zich door een goede geluidsisolatie en brandwerendheid. Gyproc gipsplaten geven een mooi strak en vlak eindresultaat en vormen de ideale ondergrond voor elke afwerking. Isover glaswol isoleert geluid even goed als zwaardere steenwol. Dit heeft akoestisch onderzoek aangetoond.

Contacteer ons